Polievkové menu 6.6. - 10.6. 2016

05.06.2016Sklizeno Bratislava

PON: Slovenská paradajková polievka s haluškami

Zloženie: cibuľa, cesnak, paradajkový pretlak, lúpané paradajky, cukor, škorica, múka, halušky (múka, vajce, mlieko)

UTO: Krém z kalerábu, póru a zemiakov s kyslou smotanou

Zloženie: cibuľa, cesnak, kaleráb, pór, biele víno, zemiaky, smotana, muškátový oriešok, maslo

STR: Silný hovädzí vývar s cestovinou a zeleninkou

Zloženie: vývar z hovädzích kostí, hovädzej falošnej sviečkovej, koreňovej zeleniny, cibule a cesnaku, cestovina (zvlášť)

ŠTV: Zemiaková krémová polievka s opečenou slaninkou

Zloženie: zemiaky, maslo, mlieko, cesnak, muškátový orech, smotana, rasca, opečená slanina (zvlášť)

PIA: Minestrone talianská zeleninová polievka

Zloženie: mrkva, petržlen, cuketa, baklažán, cherry paradajky, fazuľové lusky, bazalkové pesto, biele víno

 

Prajeme vám DOBRÚ CHUŤ!